Hva skjer når du blander bongtrekk og hasjkaker med NRK-programmet «Sofa»?

Hvem var de? Hvor kom de fra? Kommer de tilbake? Dette er spørsmålene rapperen Action Bronson og vennene hans stiller seg på Viceland-programmet Action Bronson With Friends Watches Action Aliens, bedre kjent som Action Bronson Watches Ancient Aliens.  Ancient Aliens er kort fortalt et konspiratorisk History Channel-program, som gjennom sine så langt 11 sesonger prøver å bevise at romvesener finnes. Ancient Aliens er også favorittprogrammet til den amerikanske rapperen Action Bronson, noe som gjorde at Viceland selvsagt ga ham et studio tapetsert i greenscreen, hvor Action, vennene hans og tilfeldige gjester sitter i en sofa og røyker enorme mengder weed mens de ser på Ancient Aliens. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.