dePresno plukker fem favorittlåter og slipper EP-en «Forever»

– Får meg til å presse frem brystkassen og løfte haken hakket mer enn eg gjorde i det eg forlot sengen, sier bergensartisten dePresno om en av denne ukens låtfavoritter.

b
a

Den 20 år gamle bergenseren dePresno har allerde spilte på steder som årets By:larm, Great Escape og Reeperbahn-festivalen i Hamburg, og denne uka kommer han med 4-spors EP-en Forever. Vi lurte naturlig nok på hvilke fem låter han hørte på for tiden.

Hypercolour feat. Che Ecru – Pretty

Måten Che, ja vi e tydeligvis på fornavn allerede, virker som tidenes feteste fyr med hakket for mye selvtillit får meg til å presse frem brystkassen og løfte haken hakket mer enn eg gjorde i det eg forlot sengen. Alle trenger vel det en gang i blant?

RKCB – Elevated 

Vel, for det første e det jo bare verdens beste gutter. For det andre så har de jo nailet «quirkyElektroniskIndiePop»-sjangeren. I min bok e det alltid jævlig kult. De klarere dessuten å synge «patiently» rimelig oppkuttet og kleint uten at eg dør av utilpass, eg liker det nesten.

Maggie Rogers – Alaska 

Deilig, lys, svevende dame stemme (+indiekoring) med en skikkelig kul produksjon. Takk til Pharrell for at han viste meg til noe så kult. Hadde eg ikkje forventet fra han egentlig.

Opia – ydu

Man vet det e fett når artister velger vekk den logiske tittelen, i dette tilfellet fra «you dont understand my love» til «ydu». Og e det Astrid S som synger de få linjene med damevokal de har skvist inn? Eg velger i alle fall å spekulere. Noen må starte flere rykter. Har du hørt at Astrid e sammen med han ene fra Opia!?!?!

Black Coast – TRNDSTTR (Lucian Remix)

En endå kulere tittel og en enda kulere produksjon. Bare hør, så skjønner du.

dePresno spiller på John Dee 17. november og Lille Ole Bull 29. november, i mellomtiden kan du høre EP-en hans Forever fra fra fredag 14. eller høre vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify fra hele tiden og i all overskuelig fremtid. Oppdateres jevnlig, så følg gjerne!

Depresno