Vinn billetter til SPKRBOX – et møte mellom hiphopscenen og teatermiljøet!

For å sitere Ibsen: Å lø.

SPONSET INNHOLD
b
a

SPKRBOX er en festival for urban scenekunst og del av årets Ibsenfestival (8.9-25.9) på Nationaltheatret. I år tar SPKRBOX over Nationaltheatrets scene på Torshov i tre dager og holder en egen festival i festivalen!

Du kan få billetter til forestillingene på torsdag til søndag, og for eksempel få med deg Teatersport i HIPHOP-drakt torsdag 8.9 kl. 21.00 med Norges ledende impro-rapgruppe Stor Overraskelse og de amerikanske hiphopartistene Baba Israel og Yako 440, eller du kan se impro-sceneshowet The Cypher, lørdag 10.9 kl. 21.00, hvor SPKRBOX har samlet rappere, beatboxere, slampoeter og dansere fra USA og Norden for p utforske cypheren og dele sine historier.

Eller hva med Hiphop vokste opp i blokkhvor Don Martin, Fela og Jonathan «Boss» Castro har konsertforestilling om tilhørighet, hiphop, Groruddalen og oppvekst?

Se hele programmet her.

Om du vil få med deg noe av dette, er det bare å snu capsen bak frem og gjøre følgende: Send en en e-post til [email protected] og merk denne med «NATT&DAG». I e-posten oppgir du navn, mobilnummer og hvilken forestilling du ønsker billetter til. Vær rask, det er få tilgjengelige plasser!

skjermbilde-2016-09-08-kl-13-33-55

spkrbox