VIDEO: The Switch nekter å si noe utrivelig om noen i norsk rock

Vi møtte Det Trivelige Oslo-Bandet The Switch til en prat foran noen kaktuser, og de var seg sjæl like: Trivelige og fra Oslo. Se det spektakulære intervjuet her! SE OGSÅ: NATT&DAG spør: KUUK (og MGP-Jostein) 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X