NATT&DAG trenger klippere og filmere – og vi snakker ikke om hår og fotball, din idiot

Vi mener til videoproduksjon. Ikke vær så vanskelig!

b
a

For å oppklare eventuelle misforståelser: Vi er altså ikke ute etter folk som kan lage frisyrer eller være teatralske på en fotballbane. Vi er ute etter folk som kan gjøre enkle intervjuer for og sammen med oss, og klippe det i etterkant.

Dette er deg, da:

– Du kan klippe og filme (det er altså snakk om videoproduksjon)

– Du har en viss humoristisk  sans (det er snakk om forsøksvis morsomme videoer med betraktelig mindre ordspillhumor enn i denne artikkelen)

– Du bor i Oslo (Det gjør vi også! Sykt sammentreff!)

– Du har mulighet til å jobbe litt nå, og har mulighet til å jobbe litt i ukene fremover. (Har ikke noe å legge til i denne parantesen, men var så godt igang)

Dette er oss:

* Lager morsomt ansiktsuttrykk som tar NATT&DAG på kornet helt utrolig bra*

Haha! Send en mail til kleivan[at]nd.no, gjerne med noe du har gjort tidligere. Betalt arbeid! Men du blir dessverre ikke kjemperik av å jobbe i NATT&DAG, om du da ikke vinner vinlotteriet og går inn i en eller annen infløkt vin-scam hvor du bytter omslag på vinen og selger den videre for store summer. Lykke til med det!

Vhs

UTDATERT: Eller er det det? Vi er åpen for dine forslag. Men jo, VHS er nok utdatert. Ikke send mail om du bare jobber med VHS. FOTO: Pexel.com