NATT&DAG trenger klippere og filmere – og vi snakker ikke om hår og fotball, din idiot

For å oppklare eventuelle misforståelser: Vi er altså ikke ute etter folk som kan lage frisyrer eller være teatralske på en fotballbane. Vi er ute etter folk som kan gjøre enkle intervjuer for og sammen med oss, og klippe det i etterkant. Dette er deg, da: – Du kan klippe og filme (det er altså snakk om videoproduksjon) – Du har en viss humoristisk  sans (det er snakk om forsøksvis morsomme videoer med betraktelig mindre ordspillhumor enn i denne artikkelen) – Du bor i Oslo (Det gjør vi også! Sykt sammentreff!) – Du har mulighet til å jobbe litt nå, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X