Nora Mamdu fra DJ-duoen GYMMEN plukker låtfavoritter

– Det er ingenting som er bedre enn når hele klubben skriker «Where y’all at? Where y’all at? Where y’all at?», mens de leter etter usynlige haters, og roper «Like brap, brap, brap», mens de peker i lufta med fingerpistoler. Jeg gjør det sjæl, med full innlevelse.

b
a

Som halvparten av DJ-duoen GYMMEN har Nora Mamdu tatt livet av dansegulv fra Trondheim til London med dancehall, afro, urban, club og andre ting som politiet hater. Og med «tatt livet av» mener vi at hun har fått dansegulvene til å LEVE!

Rart at det er sånn? Her er noen av drapsvåpnene hun liker best.

Følg vår Spotify-liste med den beste aktuelle musikken!

Lumidee ​– «Never leave you (uh oh)»

Jeg tviler sterkt på at jeg har spilt et eneste sett uten denne låta her (bortsett fra de med OMVR), og det er jeg veldig stolt av. Jeg bruker å loope introen og legge den under en annen låt, kan være nesten hvilken som helst låt mellom 95-105 bpm. Når dansegulvet har fått tilbake beherskelsen, avslutter jeg loopen, slik at resten av låta spilles, og ser beherskelsen bli borte igjen.

Det er også verdt å nevne at «instrumentalen», Diwali Riddim, har gitt oss flere andre hits. Blant de er «Get busy», «Pon di Floor» og «Love is Wicked»

Rihanna – «#BBHMM (DUUUB Moombah Bootleg)»​

Det er veldig morsomt med allsang, men det skal ikke gå på bekostning av musikken. Takk gud for Rihanna. Det er ingenting som er bedre enn når hele klubben skriker «Where y’all at? Where y’all at? Where y’all at?», mens de leter etter usynlige haters, og roper «Like brap, brap, brap», mens de peker i lufta med fingerpistoler. Jeg gjør det sjæl, med full innlevelse.

I tillegg er det noe veldig spesielt med denne remixen, hvis man kan kalle den det. Den klarer å lure publikum til å tro at den bygger opp til tidenes hardeste drop, men så sklir den ut i noe av det chilleste noen sinne. Det er så gøy når musikken jeg spiller får publikum til å føle seg kule(re).
​

LES OGSÅDJ Charlotte Bendiks: – Denne låta endra livet mitt

Young Thug & Travis Scott ft. Quavo – «Pick up the phone»​

Det er periodens guilty pleasure. Det er ikke noen vei utenom, og jeg elsker det. Det er ekstra gøy når vi begynner å lære oss alle ad-libs’a. IT’S LIT! Dette er en av de sangene jeg bruker å spille helt ut også, de siste 30 sekundene av sangen er AMAZE. Litt gotisk hip hop, hvis det finnes.

Jeg har i skrivende stund fortsatt ikke hørt Birds in the Trap Sing McKnight av Travis, og jeg må innrømme at det er vanskeligere å unngå spoilers nå enn det hadde vært hvis jeg ikke hadde sett siste episode av Power. Gleder meg.

LES OGSÅ: FOAMMM sier «mange takk» til den fiktive kritikken

Mark Ronson ft. Trife Da God, Nate Dogg & Ghostface Killah – «Ooh Wee»​

Drar meg rett tilbake til den tiden alle ville være Jessica Alba aka Honey. (Funfact: Det var egentlig Aaliyah som skulle spille Honey) Den er så feel good som man får det. Jeg liker å spille #throwbacks som er så #throwbacks som mulig. Gir det mening? Verdt å nevne er at jeg er født i 1993, så det er her er ganske #throwback.

T2 ft. Jodie Aysha – «Heartbroken»​

Det er så gøy at alt UK er populært nå. UK grime, UK bass, UK garage. Jeg var så heldig at jeg ble introdusert allerede på ungdomsskolen, s/o til Chris! Denne sangen pleide vi å feste til på ungdomsklubbene, både Ellingsrud og Ammerud. Da er det ekstra stas å kunne spille den igjen, denne gangen på ordentlig klubber. Mama we made it!​

Gymmen