Lars Berrum til NATT&DAGs TV-anmelder: – Du lever jævlig farlig

I dag: Lars Berrum Hvem: Komiker! Hvorfor? Har premiere på sitt nye TV-program Aktiv på dagtid på TV 2 Humor i kveld 22:30. Fortell om det nye programmet ditt!  – En gang i uka inviterer jeg folk som har fri på dagtid hjem til min egen leilighet, som et sosialt lavterskeltilbud. Tilbudet er lagt opp etter suksessmalen til Hjemme hos Kloppen med en kjendis på kjøkkenet og gode samtaler. Dette sklir nok litt mer ut enn det gjør hos Kloppen. Kjendisen min lager ikke mat, men sterke drinker, og folka her er enda mer glad i alkohol enn hennes gjester (helt enig: ære […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X