Foto:

«Fru Hjort»-Mina: – Jeg gjorde at Anders Giæver holdt helt kjeft da Prince døde

 Etter å ha fått sluttpakke i Dagens Næringsliv skulle du skrive bok og «jobbe med egne prosjekter». Hvor mange Pokémon har du fanget til nå? – Jeg må sjekke. Tror jeg akkurat fikk merke for 30. Er level fem, kan endelig gå på gymmen. Fru Hjort var anonym på grunn av jobben din i DN…. – Jeg var anonym på grunn av jobben min i DN. Akkurat. Men nå som du ikke jobber der lenger, kan vi ikke få noe saftig mediekritikk fra deg, her og nå? – Jovisst! Hvem skal vi ta først?  Ordet er fritt! – La meg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X