Morten Ramm

NATT&DAG anbefaler: Humornieu-show på Rockefeller i kveld!

Våre venner i humorkollektivet Humornieu skal på lineær-tv! Men før de får eget program på TV2 Humor, skal gjengen bak «Hva er det?», «Talk American Show», og ikke minst den ettertraktede Humornieu-genseren være morsomme IRL. Litt over to år siden de først satte i gang, har de hatt et par svært vellykkede kvelder på Sentralen, og i kveld tar de det hele opp et nivå og inn i Torggatas storstue Rockefeller. Det betyr at du kan se geniene bak noen av våre favoritt-sketsjer I LEVENDE LIVE I KVELD. Usikker? Trenger du smakebiter? Javel! Hva med den enkle, tragiske og ulidelig komiske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X