– Gud vil at du skal gi 5000, 10.000, 100.000!

Telenor Arena, Kristi himmelfartsdag. På parkeringsplassen utenfor arenaen står det parkert en svart buss. Det ser ut som en nightliner, en buss som artister og band bruker som fremkomstmiddel og soverom på turné, men denne nightlineren huser helt klart ikke et eldgammelt rockeband eller en purung popstjerne. Utenpå bussen står det skrevet med store, hvite bokstaver: «KOM OG BLI HELBREDET». Noen dager i forveien stod bussen midt på Jernbanetorget i Oslo. «Det skjer på TELENOR ARENA», kunne den fortelle. Det som skjer på Telenor Arena, en halvtimes busstur utenfor Oslo sentrum, er arrangementet «Jesus helbreder i dag!». Den kristne TV-kanalen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X