Foto:

Er norsk utelivspolitikk rasistisk?

Bakgrunn: Utesteder stenges: – En heksejakt på steder som spiller hiphop Blå mister sjenkebevillingen – må trolig stenge Kommunen snur – Blå og 80 andre Oslo-utesteder får midlertidig skjenkebevilling frem til 30. september Oppdatert fredag 01/06: NATT&DAG har bedt om innsyn i politirapporten som legges til grunn for å frata Blå skjenkebevillingen, men har ikke fått innsyn før helgen. Det har derimot Aftenposten, som siterer den på at «Blå er for politiet kjent for en musikkprofil som kan tiltrekke problemklientell» og at «Volden og ordensforstyrrelsene har funnet sted jevnlig. Nivået er etter politiets vurdering klart uforenelig med forsvarlig drift.» Det er torsdag kveld […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.