Roskilde 2016

Stream konsertene fra utsolgte Roskilde LIVE på ND.no!

Noen tilbud er veldig enkle. «Epler for 5 kroner eplet», for eksempel. Umulig å misforstå. Her er et annet enkelt tilbud: Se konsertene fra utsolgte Roskilde, gratis og akkurat hvor du vil! Red Bull TV streamer en hel haug av konsertene fra den danske festivalen, og NATT&DAG – gratisavisenes svar på energigivende drikk (søtt, godt blandet med både alkohol og enkelt å opprettholde et hat/elsk-forhold til) – embedder herligheten på våre sider fra onsdag kveld. Hvis du foretrekker norske band spiller blant annet Highasakite, Lars Vaular, Guns, Ivan Ave, Ondt Blod, Vassvik, Aurora, Kvelertak, Tsjuder, Gundelach og Kakkmaddafakka på festivalen. Hvis du bare […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.