Ketsjup & Sennep anmelder sommeraktiviteter: Pølser i parken

  Sånn gjør du: Kjøp pølser, lomper/brød, eventuell garnityr, og engangsgrill, finn en park. Ting i toten: Fyrstikker, en av Alf van der Hagens samtalebøker. Varighet: 1 time og 45 minutter.   – NOEN JEG BODDE med en periode kalte meg faktisk for «pølsa», bare fordi de så meg spise pølser én gang. De var så desperate etter å gi folk kallenavn, de fortsatte å kalle meg det i årevis bare på grunn av den ene gangen de så meg lage pølser. Altså, jeg spiste pølser hele forbanna tida, men de tok meg bare på fersken i det én eneste […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X