Aphex Twin får 12-årig YouTuber til å regissere første musikkvideo siden 1999s «Windowlicker»

Visstnok.

b
a

Kødden fyr, han Richard D. James, så man kan jo aldri vite hva som er 100% sant, men nå har han i hvert fall sluppet sin første video på 17 år, og regissøren skal visstnok være en 12-åring. Wanna feel old, osv.

Videoen er til «CIRKLON3 [ Колхозная mix ]» fra den kommende EP-en Cheetah, og er en blanding av glitch art og tradisjonell hjemmevideo, og viser – enkelt og greit – dansende barn i Richard D. James-masker.

SE OGSÅ: Private bilder fra Warp-legendens omfattende synthsamling

12 år gamle Ryan Wyer fra Dublin – som altså ikke var født sist Aphex Twin slapp en musikkvideo – ble ifølge plateselskapet Warp plukket opp av James fordi Wyer blant mer tradisjonelle YouTube-videoer av sin egen videospilling og lignende, la ut en rekke Aphex Twin-relaterte videoer, som strålende «Peppa Pig listens to Aphex Twin».

Aldri slutt å tro på drømmene dine, altså: Selv om du er 12 kan du fortsatt gå fra Peppa til Aphex på et blunk. Det kan som sagt være at dette er en del av en utspekulert PR-/kunst-plan, men kynisme er for gamle folk, så … Wanna feel old, osv.

 

Aphex Twin