Aphex Twin

Aphex Twin får 12-årig YouTuber til å regissere første musikkvideo siden 1999s «Windowlicker»

Kødden fyr, han Richard D. James, så man kan jo aldri vite hva som er 100% sant, men nå har han i hvert fall sluppet sin første video på 17 år, og regissøren skal visstnok være en 12-åring. Wanna feel old, osv. Videoen er til «CIRKLON3 [ Колхозная mix ]» fra den kommende EP-en Cheetah, og er en blanding av glitch art og tradisjonell hjemmevideo, og viser – enkelt og greit – dansende barn i Richard D. James-masker. SE OGSÅ: Private bilder fra Warp-legendens omfattende synthsamling 12 år gamle Ryan Wyer fra Dublin – som altså ikke var født sist Aphex Twin slapp en musikkvideo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X