– Chemsex-miljøet er så lukket og hemmelig at det er vanskelig å få kontakt

– Sex i 2016 er i mange tilfeller det motsatte av intimitet. Det handler om å ta forholdsregler og om selvbevissthet. Å bruke narkotika gjør at disse følelsene blir enklere å takle. David Stuart presenterer seg på twitter som «The dude in THAT ChemSex documentary.» Han sikter til filmen som vises under årets Pride-festival i Oslo – den mye omtalte Vice-dokumentaren Chemsex (2015), hvor han er en av de medvirkende. Dokumentaren har vakt stor oppsikt ved å gi innblikk i chemsex-miljøet, en for mange ukjent del av homsekulturen i London. Chemsex er ikke er noe mer eller mindre enn det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.