– Chemsex-miljøet er så lukket og hemmelig at det er vanskelig å få kontakt

– Sex i 2016 er i mange tilfeller det motsatte av intimitet. Det handler om å ta forholdsregler og om selvbevissthet. Å bruke narkotika gjør at disse følelsene blir enklere å takle. David Stuart presenterer seg på twitter som «The dude in THAT ChemSex documentary.» Han sikter til filmen som vises under årets Pride-festival i Oslo – den mye omtalte Vice-dokumentaren Chemsex (2015), hvor han er en av de medvirkende. Dokumentaren har vakt stor oppsikt ved å gi innblikk i chemsex-miljøet, en for mange ukjent del av homsekulturen i London. Chemsex er ikke er noe mer eller mindre enn det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X