Blå

Blå mister skjenkebevillingen – må trolig stenge

Etter 20 års drift fikk i dag Blå varsel om at de ikke får fornyet skjenkebevillingen de neste fire årene, melder Aftenposten. Hvis avgjørelsen ikke omgjøres vil utestedet ikke kunne servere alkohol fra og med fredag. Styreleder Kristine Pettersen bekrefter til Aftenposten at Blå ikke kan fortsette driften uten skjenkebevillingen. Les også: Er norsk utelivspolitikk rasistisk? Vi ble med byråd Geir Lippestad på byen. Blå skal få muligheten til å komme med et tilsvar før den endelige beslutningen blir tatt, men det skal uansett ikke være mulig for klubben å servere alkohol i dagene før avgjørelsen blir endelig. Ifølge Aftenposten skal grunnen være en politirapport om […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.