Kommentar: Psykolog anbefalte sydenreise, kjolekjøp og vindrikking mot depresjon

Mine psykiske problemer kom da jeg ble uteksaminert med en mastergrad i psykologi, ironisk nok. Jeg søkte hundrevis av jobber uten å få napp. Graden ble til slutt nyttig da jeg kunne gi meg selv diagnosen stressutløst panikkangst. Jeg tenkte at terapi var løsningen på problemene mine, eller i alle fall at terapeuten kunne sette arbeidsløsheten min i perspektiv. Psykologen sa jeg burde reise til syden, kjøpe ny kjole, drikke vin og kjenne på hvor deilig det er å være til. Det er kanskje en typisk flink-pike-resept, men den beit ikke på meg. Selvfølgelig er historien anekdotisk, men det gjorde […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.