Stream Sunkissed fra Blå i Oslo! g-HA & Olanskii // Vinny Villbass // Ronny Rabalder // A:G // Nico Coltsfoot // Gemini Corpulenti

Blakk? Litt sliten? På reise? Få med deg ukas beste klubbkveld likevel – direkte fra Blå, via stream, og rett inn til deg.

b
a

«Det er ingen som eier Sunkissed. Verken østkantsfolk, vestkantfolk, homser, streitinger, 20-åringer eller 40-åringer. På Sunkissed er alle som kan oppføre seg velkomne» sa Olanskii da NATT&DAG intervjuet ham og g-HA i anledning Sunkissed 10-årsjubileum i 2010.

Det viste seg å ikke være helt riktig. Det var nemlig én gruppe som ikke har vært velkomne på Sunkissed, og det er hjemmesitterne. Så klart: Om de først beveget seg ut (og inn i en annen gruppe) var de hjertelig velkomne, men så lenge de satt hjemme? Niks. Beklager. Du får høre om det på MSN-chatten i morgen, kompis.

Men! Nå er endelig den tida over, og du – hjemmesitter av irrelevante grunner – kan også ta del i Sunkissed på Blå. På selveste småspretten, dagen før Kristi Himmelfart!

Blå

I MIKSEN: Rykende ferske bilder fra Blå. RYKENDE!

Sunkissed har siden oppstarten hentet utlandet til Oslo, og har hatt gjester som LCD Soundsystem, Booka Shade, Ben Klock, Marcell Dettmann og Ricardo Villalobos. I kveld er det selvsagt g-HA & Olanskii, Vinny Villbass, Ronny Rabalder, A:G, Nico Coltsfoot og Gemini Corpulenti som holder fest. Og du!

NATT&DAG låner takknemlig streamen av den TV2 – hvis journalist for øvrig tydeligvis mener at «eksentriske jazzmusikere» er de som vanligvis henger på Blå. Jaja, god fest, sprett og Sunkissed! (Streamen er også tilgjengelig etter at kvelden er over)