Søndag Summarum: Neokapitalisme, Norges mest kjente apekatt og trav-homser

Vi måtte tilbake. Etter halvannet år i selvpålagt, omvandrende eksil; etter å ha studert islam i Jemen, finans i Kina og urbanisering i Malmø; etter å ha vært involvert i atomforhandlinger i Iran, korrupsjon i FIFA og exphil-forelesninger på en strand i Lampedusa, kom det til oss i en plutselig åpenbaring mens vi lå og duppet av i dagsfylla utpå bøljan blå: Gullpennen! Vi må hjem og vinne Gullpennen! Vi kavet ut av overlevelsesdrakten, rev blomstene ut av kjønnshårene og kastet oss på flyboardet. Vi kan fremdeles rekke det! Første fly til verdens rikeste molboland, takk! Straka vegen til det langstrakte! På flyet hamret vi ned kronikk etter kronikk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X