Søndag Summarum: Neokapitalisme, Norges mest kjente apekatt og trav-homser

Vi måtte tilbake. Etter halvannet år i selvpålagt, omvandrende eksil; etter å ha studert islam i Jemen, finans i Kina og urbanisering i Malmø; etter å ha vært involvert i atomforhandlinger i Iran, korrupsjon i FIFA og exphil-forelesninger på en strand i Lampedusa, kom det til oss i en plutselig åpenbaring mens vi lå og duppet av i dagsfylla utpå bøljan blå: Gullpennen! Vi må hjem og vinne Gullpennen! Vi kavet ut av overlevelsesdrakten, rev blomstene ut av kjønnshårene og kastet oss på flyboardet. Vi kan fremdeles rekke det! Første fly til verdens rikeste molboland, takk! Straka vegen til det langstrakte! På flyet hamret vi ned kronikk etter kronikk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.