Sitter fremtidens norske elitesoldater og gamer på The Gathering?

En lysrigg på størrelse med en blåhval skifter fra gult til grønt og et øredøvende drønn av bass hamrer tinningene til alle som ikke har ørepropper. Hundrevis av stereoanlegg konkurrerer mot hverandre, før en tre meters høyttaler drapert i regnbueflagg vinner fram. Det som høres ut som en dubstepmiks av meksikansk bryllupsmusikk fyller den enorme idrettshallen med dunking. I 15 minutter gjør den intense lyden det til et uutholdelig sted å være, før lysriggen igjen blir gul og lydnivået synker til bare høyt. Trøtte dataentusiaster strekker armene i været, åpner dagens første brus eller energidrikk og logger på dataen. The […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.