Sitter fremtidens norske elitesoldater og gamer på The Gathering?

En lysrigg på størrelse med en blåhval skifter fra gult til grønt og et øredøvende drønn av bass hamrer tinningene til alle som ikke har ørepropper. Hundrevis av stereoanlegg konkurrerer mot hverandre, før en tre meters høyttaler drapert i regnbueflagg vinner fram. Det som høres ut som en dubstepmiks av meksikansk bryllupsmusikk fyller den enorme idrettshallen med dunking. I 15 minutter gjør den intense lyden det til et uutholdelig sted å være, før lysriggen igjen blir gul og lydnivået synker til bare høyt. Trøtte dataentusiaster strekker armene i været, åpner dagens første brus eller energidrikk og logger på dataen. The […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X