Se Beglomeg-Raymond, Succuba, Vilde Tuv og Beastie Joyce spille med HEMMELIG BAND på Jaeger!

NATT&DAG anbefaler!

b
a

NATT&DAG anbefaler
Den Gyldne Sprekk
Jaeger, Oslo
24. mai

Oppdatert: Nå er det HEMMELIGE BANDET sluppet, men vi viser likevel til det subtile hintet nederst i artikkelen.

Den Gyldne Sprekk er Raymond Haugers hjertebarn, eller brainchild, eller sprekkunge, om du vil, og er også en ukentlig klubb hver tirsdag på Jaeger i Grensen i Oslo.

24. mai er det slått på samtlige stortrommer: Ikke bare er det nettopp Den Gyldne Sprekk (som er flott i seg selv), men Beglo-Ray har fått med seg Succuba på bandfronten og Beastie Joyce OG verdens beste Vilde Tuv på DJ-fronten. Herre fred, det kan jo bli for mange fronter å fronte, men i tillegg dukker ET HEMMELIG BAND opp!

Ryktene er mange (Rønsen og Kine Hellebust? Den tredje samboeren i kollektivet til Astrid S og Julie Bergan? Politikorpsets eget anti-hiphop-band som skal skape litt god stemning rundt det noen mener er en heksejakt på steder som spiller hiphop i Oslo? 700 kvinnelige DJ-er?) N&D vet hvem og hva,men velger å ikke gjøre annet enn å legge et subtilt hint nederst i artikkelen. Ses.

Den gyldne sprekk