Den gyldne sprekk

Se Beglomeg-Raymond, Succuba, Vilde Tuv og Beastie Joyce spille med HEMMELIG BAND på Jaeger!

NATT&DAG anbefaler Den Gyldne Sprekk Jaeger, Oslo 24. mai Oppdatert: Nå er det HEMMELIGE BANDET sluppet, men vi viser likevel til det subtile hintet nederst i artikkelen. Den Gyldne Sprekk er Raymond Haugers hjertebarn, eller brainchild, eller sprekkunge, om du vil, og er også en ukentlig klubb hver tirsdag på Jaeger i Grensen i Oslo. 24. mai er det slått på samtlige stortrommer: Ikke bare er det nettopp Den Gyldne Sprekk (som er flott i seg selv), men Beglo-Ray har fått med seg Succuba på bandfronten og Beastie Joyce OG verdens beste Vilde Tuv på DJ-fronten. Herre fred, det kan jo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X