Den gyldne sprekk

Se Beglomeg-Raymond, Succuba, Vilde Tuv og Beastie Joyce spille med HEMMELIG BAND på Jaeger!

NATT&DAG anbefaler Den Gyldne Sprekk Jaeger, Oslo 24. mai Oppdatert: Nå er det HEMMELIGE BANDET sluppet, men vi viser likevel til det subtile hintet nederst i artikkelen. Den Gyldne Sprekk er Raymond Haugers hjertebarn, eller brainchild, eller sprekkunge, om du vil, og er også en ukentlig klubb hver tirsdag på Jaeger i Grensen i Oslo. 24. mai er det slått på samtlige stortrommer: Ikke bare er det nettopp Den Gyldne Sprekk (som er flott i seg selv), men Beglo-Ray har fått med seg Succuba på bandfronten og Beastie Joyce OG verdens beste Vilde Tuv på DJ-fronten. Herre fred, det kan jo […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.