Marnie

«Marnie – min hemmelige venninne»: Lite er tristere enn et menneske som hater seg selv

Studio Ghibli er tilbake, og i likhet med Vinden stiger, lekes det også denne gang med et vestligere, mer nedpå uttrykk. Marnie – min hemmelige venninne er basert på den britiske barneboka When Marnie was there, og omhandler den menneskesky 12-åringen, Anna, som sliter med å passe inn. Når hun sendes på sommeropphold hos tanta på landet, finner hun imidlertid vennskap i Marnie – jenta fra huset ved sumpen. Marnie – min hemmelige venninne befinner seg et sted mellom det jordnære og åndelige, og kombinerer ytterpunkter som mystikk og naturalisme, tilsatt sentimentaliteten til melodrama og hint av surrealisme. På grunn av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.