Kommentar: – Skadevirkningene av å bli assosiert med «narkobussen» kan være større enn faren ved å røyke litt hasj

Da VG sendte ut push-varsel om at det pågikk en narkoaksjon mot en russebuss trodde nok mange det handlet om rusmidler som ble brukt til å dope ned ungjenter, farlig GHB, piller av kokt sammen i øst-europeiske badekar – narkotika med et akutt og stort skadepotensial. Ifølge nettavisen Drammen Live24 deltok syv politibiler, en arrestbil og to hundepatruljer da politiet stoppet og tauet inn russebussen som var på vei til landstreffet i Stavanger. Resultat? Syv russ anmeldt for hasj til eget forbruk. Leder for forebyggende avsnitt ved Drammen politistasjon, Geir Oustorp uttalte til Drammens Tidende at «Aksjonen har vært planlagt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.