Kommentar: – Skadevirkningene av å bli assosiert med «narkobussen» kan være større enn faren ved å røyke litt hasj

Da VG sendte ut push-varsel om at det pågikk en narkoaksjon mot en russebuss trodde nok mange det handlet om rusmidler som ble brukt til å dope ned ungjenter, farlig GHB, piller av kokt sammen i øst-europeiske badekar – narkotika med et akutt og stort skadepotensial. Ifølge nettavisen Drammen Live24 deltok syv politibiler, en arrestbil og to hundepatruljer da politiet stoppet og tauet inn russebussen som var på vei til landstreffet i Stavanger. Resultat? Syv russ anmeldt for hasj til eget forbruk. Leder for forebyggende avsnitt ved Drammen politistasjon, Geir Oustorp uttalte til Drammens Tidende at «Aksjonen har vært planlagt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X