Gjenopplev Russetiden LIVE!

En knapp uke er gått siden russetiden var ferdig og vi vet at mange der ute sliter med abstinenser. Andre har kanskje allerede gått videre i livet, ettersom livet ubønnhørlig går videre uansett, og man på ett eller annet tidspunkt finner ut hvor meningsløst det hele var (russetiden altså, ikke livet selv. Joda). Uansett kan du døyve smerten, eller finne helt ny smerte, ved å gjenoppleve vår livesending fra Smestadkrysset, hjertet av russetiden på Oslo vest, natt til 16. mai! Vi hadde gjester og eksperter som Kristian Tonning Riise, leder av Unge Høyre! Maria Sandvik fra Klassekampen! Forsker Kim Kantardjiev! Representanter for årets […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.