– Cannes-festivalen ble avsluttet med et sjokkartet antiklimaks

Hovedkonkurransen i Cannes var den sterkeste på mange år, med nye filmer av regissører som Nicolas Winding Refn, Jim Jarmusch og Pedro Almodovar. Det ble nesten for mye av det gode. Dessverre ble ikke verdens viktigste filmfestival avsluttet på en like positiv måte – heller med et sjokkartet antiklimaks. MEN FØR presse og festivalpublikum satte kvalitetsfilmen i halsen, kunne man altså glede seg over et enormt godt Cannes-program. Det skjuler seg alltid godbiter i sideseksjonene, men i år føltes det ekstra nødvendig å holde fokus på hovedkonkurransen, med så mange markante filmskapere representert. Høydepunktene sto i kø – heldigvis er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.