– Cannes-festivalen ble avsluttet med et sjokkartet antiklimaks

Hovedkonkurransen i Cannes var den sterkeste på mange år, med nye filmer av regissører som Nicolas Winding Refn, Jim Jarmusch og Pedro Almodovar. Det ble nesten for mye av det gode. Dessverre ble ikke verdens viktigste filmfestival avsluttet på en like positiv måte – heller med et sjokkartet antiklimaks. MEN FØR presse og festivalpublikum satte kvalitetsfilmen i halsen, kunne man altså glede seg over et enormt godt Cannes-program. Det skjuler seg alltid godbiter i sideseksjonene, men i år føltes det ekstra nødvendig å holde fokus på hovedkonkurransen, med så mange markante filmskapere representert. Høydepunktene sto i kø – heldigvis er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X