Erna Solberg kygo
Foto:

Guide til hva du kan ha på deg hvis du vil skille deg ut på 17.mai

Etter at du har fulgt med på søndagens Russetid LIVE og 17. mai kryper langsomt nærmere er det to spørsmål som er betimelig å stille: Er all denne nasjonalromantiske selvdiggingen det vi som samfunn trenger akkurat nå, og HVA skal man ha på seg? Med mindre du har bunad eller vil følge de SYKE vår-tipsene til VGs MinMote, så er det ikke godt å si. Dress passer best i konfirmasjon, og finkjole er tross alt best til høsttakkefest. Men fortvil ikke! Det eneste vi i NATT&DAG elsker mer enn 17. mai, er å komme med tips til alternative 17. mai-antrekk.  Gå for rødt, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X