Fighting Isis

Tre nye HBO-filmer om radikal islamisme fungerer som aktuell og grundig opplysning

Er dokumentarfilmen redningen for den nettbaserte dybdejournalistikken, når avisene graver sin egen grav i stedet for i sakene? Tre nye HBO-filmer om radikal islamisme fungerer som aktuell og grundig opplysning, med en reportasjeform som ikke går utover innholdet – i to av tre tilfeller. De tre filmene tar for seg forskjellige aspekter ved islamisme; om det finnes en fellesnevner er det måten Islam har blitt korrumpert på, av private eller systematiske årsaker. Mest gripende er A Girl in the River: The Price of Forgiveness, som nylig vant Oscar for Beste kortdokumentar. Gjennom den hjerteskjærende historien om Saba, som ble forsøkt drept […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.