Fighting Isis

Tre nye HBO-filmer om radikal islamisme fungerer som aktuell og grundig opplysning

Er dokumentarfilmen redningen for den nettbaserte dybdejournalistikken, når avisene graver sin egen grav i stedet for i sakene? Tre nye HBO-filmer om radikal islamisme fungerer som aktuell og grundig opplysning, med en reportasjeform som ikke går utover innholdet – i to av tre tilfeller. De tre filmene tar for seg forskjellige aspekter ved islamisme; om det finnes en fellesnevner er det måten Islam har blitt korrumpert på, av private eller systematiske årsaker. Mest gripende er A Girl in the River: The Price of Forgiveness, som nylig vant Oscar for Beste kortdokumentar. Gjennom den hjerteskjærende historien om Saba, som ble forsøkt drept […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X