Nils Bech Foto Tove Sivertsen
Nils Bech Foto Tove Sivertsen

Nils Bech skammer seg fortsatt

Renessansemannen Nils Bech går for tiden svanger med et nytt album. Men mens vi venter på forløsningen av det Drippin- og Øyvind Mathisen-produserte albumet (som angivelig kommer til høsten! Angivelig på både DFA og Fysisk Format!), har låten «Shame» endelig fått en video.

Skjermbilde 2016-04-15 12.23.59Musikkvideoen markerer slutten på Nils Bechs forrige album One Year – et album som blant annet dreier seg om hvordan skamfølelse kan forringe kjærlighetsforhold. Det er det Nederlandske Danseteatret, hvis tøyelighet er like imponerende som Geir Lippestads mange bruksområder, som har fått æren av å spille hovedrollen(e). Videoen er en slags pastisj på Sugababes anno 00-eraen, satt til en vilt avant-garde Benetton-reklame, og er akkurat så herlig unorsk som alt det andre Nils Bech har beriket kulturlivet vårt med.

«Shame» er produsert av den hodbeplaggede produsentduoen Ost & Kjex, med strykearrangement signert Ole Henrik Moe og Kari Rønnekleiv. Videoen er regissert av Tove Sivertsen og Silas Henriksen.

X