Canada legaliserer cannabis i 2017

Da Liberal Party of Canada, med den viralsak-vennlige statsministeren Justin Trudeau i spissen, gikk til valg i fjor høst, lovet de å legalisere og regulere marihuana. Nå har de satt et tidspunkt for lovendringen, som forventes å gå igjennom med rent flertall. –  Vi innfører ny lovgivning våren 2017, sa landets helseminister Jane Philpott til FNs spesialsesjon om narkotika, UNGASS 2016, i New York i ettermiddag. Canada utfordrer dermed FN-konvensjonen, som fremdeles ikke åpner for legalisering, og slutter seg til Uruguay og de amerikanske statene Alaska, Oregon, Colorado og Washington i å regulere produksjon og salg av rusmiddelet. Les også: […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.