Canada legaliserer cannabis i 2017

Da Liberal Party of Canada, med den viralsak-vennlige statsministeren Justin Trudeau i spissen, gikk til valg i fjor høst, lovet de å legalisere og regulere marihuana. Nå har de satt et tidspunkt for lovendringen, som forventes å gå igjennom med rent flertall. –  Vi innfører ny lovgivning våren 2017, sa landets helseminister Jane Philpott til FNs spesialsesjon om narkotika, UNGASS 2016, i New York i ettermiddag. Canada utfordrer dermed FN-konvensjonen, som fremdeles ikke åpner for legalisering, og slutter seg til Uruguay og de amerikanske statene Alaska, Oregon, Colorado og Washington i å regulere produksjon og salg av rusmiddelet. Les også: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X