17 ting vi håper resten av Panama-dokumentene inneholder

Tidenes største dokumentlekkasje avdekker hvordan rikinger gjemmer penger i skatteparadiser. Det er snakk om 2.6 terrabyte med informasjon, 11.5 millioner dokumenter. Aftenposten er eneste norske medie som har tilgang, og siden de ikke vil dele er det ikke så mye annet for oss å gjøre enn å spekulere. Det er vi imidlertid veldig gode på. Hva står i de resterende dokumentene? Hva befinner seg i alle de postboksene på Seychellene? Forhåpentligvis dette: 17. Den andre Orderud-sokken 16. Motetips for sommeren 2016 15. Måter å tjene penger på journalistikk i den nye digitale mediehverdagen 14. Første side av Gymnaslærer Pedersen 13. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X