Foto:

NATT&DAGs matanmeldere Ketsjup & Sennep besøker Hitchhiker: – Tunger og taco, takk!​​

ET TANDEMLONGBOARD suste nedover Uelandsgate. Sennep, som stod foran, plantet venstre knebeskytter i asfalten ved Kuba, og brettet gjorde en brå sving mens Ketsjup kjempet med vektoverføringen. Dette var ikke første gang guttene skulle besøke Mathallen. De hadde vært her før, i en butikk med fantastisk utvalg. Den hadde alt fra brød og melk til kjøtt og øl. Øl kunne man riktignok bare kjøpe noen ganger, for Ketsjup opplevde en gang at det ikke var lov til å kjøpe øl, på grunn av noe med tid. – Butikken heter Reme eller noe, mimret han. – Ja, Reme, og så et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X