Kvinne-Instatirsdag: «Men ser ikke det der ut som en …»

Instatirsdag er tilbake på sin rettmessige ukedag (forrige uke ventet vi helt til fredag!), og selv om vi først og fremst er instatirsdag, og ikke først og fremst kvinneinstatirsdag, velger vi å dedikere dagens spalte til det som udiskuterbart er verdens beste tiss: Kvinnetissen! På Instagram-kontoen @thatlookslikeasnatch kan du nemlig bla deg gjennom flere potensielle kvinnetisser som ikke er ekte kvinnetisser, men som … gjerne vil bli det? Forståelig, dét. Gratulerer med dagen! Et bilde publisert av Snatch McFinnegan (@thatlookslikeasnatch) lørdag 18. Jan.. 2014 PST Et bilde publisert av Snatch McFinnegan (@thatlookslikeasnatch) fredag 19. Feb.. 2016 PST Et bilde publisert […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X