«Kvinner er også dyr» – de dårligste gratulasjonene på kvinnedagen

Parolebonanza! VG inviterer til paroleverksted, hvor du kan ytre dine meninger gjennom en svært lite representativ illustrasjon av en barmfager, rødkledd feminist. Akk, nok et uoppnåelig skjønnhetsideal å måtte forholde seg til. (Faksimile: vg.no) Hva da «voldtektskultur»? Human Rights Service ber alle sterke, uavhengige kvinner ta seg en bolle, og vil i anledning dagen rette oppmerksomheten mot alle kvinnevennlige og oppmuntrende menn som (nesten) helt uten å klage på alle oss drittkjerringer, stadig hjelper oss med å klippe plenen, montere IKEA-møblene og fjerne døde dyr fra plenen<3 (Faksimile: rights.no) God som gull! Tøffe Marit Bjørgen er like flink til å bake som å stake. Nok mas fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X