Kunstnerduoen Aurora Sander: – Vi driver med underholdning satt på spissen

– Kunsten vår gjenspeiler observasjoner vi gjør. Ideen er å gjengi omverden rundt oss med humoristisk brodd. Vi kan sitte å diskutere karakterer, for eksempel de jentene som sitter der borte, sier Aurora Sander og peker i retning av en døll jentegjeng i hjørnet av baren vi befinner oss på. – Når vi lager et prosjekt møtes vi ikke på atelieret, men heller på t-banen, bar eller spaserturer. Det tok ikke lang tid på Kunsthøyskolen i Malmø, før Elinor Aurora Aasgaard og Bror Sander Berg Størseth oppdaget at de utfylte hverandre kunstnerisk. De ble til duoen Aurora Sander, og selv […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X