«Hail, Caesar!» er sannsynligvis best fjerde gangen du ser den

 Faen, som jeg misliker å skrive kritikker av filmer jeg er så langt unna å forstå skikkelig. Altså, misforstå meg rett: Hail, Caesar! er en fullt ut forståelig film på overflaten, men samtidig er det en kjent sak at jo mer tøysete en Coen-film fremstår, jo flere lag er det å finne under overflaten. På overflaten skjer dette: Hollywoods største stjerne (Clooney) på 50-tallet kidnappes, og en erfaren produsent (Brolin) forsøker å holde den seriøse journalisten (Swinton) og den useriøse journalisten (Swinton igjen) på avstand. I stjernens fravær må han sette det taktløse western-neket Hobie Doyle (Ehrenreich) i rollen som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X