«Hail, Caesar!» er sannsynligvis best fjerde gangen du ser den

 Faen, som jeg misliker å skrive kritikker av filmer jeg er så langt unna å forstå skikkelig. Altså, misforstå meg rett: Hail, Caesar! er en fullt ut forståelig film på overflaten, men samtidig er det en kjent sak at jo mer tøysete en Coen-film fremstår, jo flere lag er det å finne under overflaten. På overflaten skjer dette: Hollywoods største stjerne (Clooney) på 50-tallet kidnappes, og en erfaren produsent (Brolin) forsøker å holde den seriøse journalisten (Swinton) og den useriøse journalisten (Swinton igjen) på avstand. I stjernens fravær må han sette det taktløse western-neket Hobie Doyle (Ehrenreich) i rollen som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.