Anbefaling: Mr Robot er endelig tilgjengelig i nisseluelandet Norge

Nesten ni måneder etter premieren i USA har NRK lagt lisenspenger på bordet så vi kan se Mr. Robot i Norge.

b
a

En av de mange ulempene med globalisering er at man får høre om gode serier før man selv får enkel tilgang på dem. En av disse utilgjengelige seriene er fantastiske Mr. Robot, som for oss nordmenn bare har vært tilgjengelig på amerikanske iTunes og svensk tv. Nå har heldigvis NRK brukt lisenspengene våre (Ikke mine, jeg har ikke tv engang, jeg!) på å kjøpe inn serien, og ikke bare sendes den på ungdomskanalen NRK3, den er også tilgjengelig på NRKs nett-tv.

I hvert fall en liten stund. Første og andre episode forsvinner om fire uker. Det rekker du vel? Du har jo endel fritid nå?

Om du ikke har hørt om Mr. Robot, kan jeg fortelle at serien handler om den deprimerte hackeren Eliot Alderson (Rami Malek) som til daglig jobber som IT-sikkerhetskonsulent i et stort firma, men selvfølgelig skjer det en dag noe som FORANDRER ALT.

I tillegg til at Mr. Robot har klart den tilsynelatende umulige oppgaven å skildre hacking på en realistisk måte, er den også full av deilige twister og Kubrick-aktig stemning. Det er kort sagt en av årets beste serier. Om du ikke har sett Mr. Robot før, se den nå, så kan du irritere deg over hvor vanskelig det er å få sett sesong 2 når den kommer senere i år.

Det hender ofte jeg er på fest (jeg har et veldig rikt sosialt liv!), og da pensles som regel samtalen inn på kontormøblene vi ser i Mr. Robot. Møblene virker jo veldig profesjonelle, stilrene og praktiske? De kan umulig være tilgjengelige for vanlige folk som oss? FEIL! De kan kjøpes hos theofficefurniturestore.com