Vilde Tuv slipper debutalbum: – Dette er egentlig den vanskelige andreplaten

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Vilde Tuv. Hvem: Norges beste enpersonsorkester. Hvorfor: Har ENDELIG annonsert når debutalbumet slippes. Du har tidligere fortalt oss at albumet kommer «til høsten» og «i løpet av 2015». LOVER du at albumet kommer 18. mars? – Ja, jeg lover. Ofte har jeg også ønsket meg at det kunne kommet ut før, men nå får vi bare stole på at dette er riktig timing og at det kommer 18.mars for en grunn. Du ga nylig ut et trance-album sammen med noen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X