NATT&DAG anmelder ALT fra Matoma-konserten i Operaen

  Sponsorer: Hovedsponsor Burn delte ut gratis Burn utenfor Operaen. De delte også ut selvlysende Burn-armbånd. Siden man ikke fikk ha med seg Burn inn i Operaen, og Burn delte ut Burn rett ved inngangen, var man tvunget til å chugge Burn utenfor Operaen. Dette førte til at marmorbroen som leder over til Operaen var drapert i tomme Burn. Lekkert, mann!   Lokalet: Operaen ligger idyllisk til innerst i Oslofjorden. Til å være et operahus er den ganske ny og fin, men bærer av samme grunn preg av å prøve for hardt å være kul. At Matoma, en fyr fra Flisa med personlighetstrekk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X