Gina Tricot: – «Molly» er en jentes beste venn

«Glem diamanter, molly er en jentes beste venn». Dette stadfestet Gina Tricot i en instagramkampanje som nå har blitt tatt ned. I diverse leiligheter på Grünerløkka, kunstorienterte studier og gratismagasin-redaksjoner har det lenge vært snakket om hvilket partydop som er det beste. Nå kaster altså klesgiganten seg inn i debatten, og går god for MDMA, i hvert fall for jenter. Les også: Haribo lanserer DJ-godteri som ligner på ecstasy Vi kontaktet hovedkontoret til Gina Tricot i Borås, Sverige for en videre kommentar. De kunne opplyse om at jeansen «Molly» var en av bestselgerne deres. … Videre sa de at de har skiftet budskapet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.