Vi gir bort billetter til dans- og nakenhetsforestillingen «7 pleasures»!

Siden vi reiste oss på to ben og begynte å skape oss for hverandre, har nakenhet vært en av grunnsteinene i god scenekunst. Hvem kan vel glemme det nakne underlivet til Sven Nordin i kjempesuksessen Hulemannen? Eller hvordan Sven Nordin viste både det ene og det andre i publikumsfavoritten I blanke messingen? Eller Sven Nordins rollefigur «Nils»’ mange hint og pek og dårlig tilslørte innuendos i blockbusterserien Mot i Brøstet på 90-tallet? Ikke vi. Vi glemmer aldri, Sven. Men vi er likevel åpen for ny nakenhet, og i forestillingen «7 pleasures» på Dansens Hus i Oslo, av den danske koregrafen og danseren Mette Ingvartsen, får publikum førstehåndskjennskap […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X