Juss-Buss: – Anders Anundsen struper ytringsfriheten vår

I brevet som redegjør for statsstøtta til Juss-Buss i år står det: «Det er ikke anledning til å benytte tilskuddet til aktiviteter som faller utenfor formålet for denne tilskuddsordningen, for eksempel rettspolitisk arbeid.» Rettspolitisk arbeid betyr å skrive høringsuttalelser, å debattere saker i media eller å drive påvirkningsarbeid overfor politikere. Kravet er en direkte føring fra Justisdepartementet v/ justisminister Anders Anundsen. Jeg reagerer sterkt på det nye kravet. Vi gir gratis rettshjelp til folk som ikke har råd til å betale for advokat. Gjennom arbeidet får vi et unikt innblikk i problemstillingene til de mest hjelpetrengende menneskene i landet. Vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X