Anbefalt: James Pants live (+ samtale med Emilio Sanhueza) i Bergen og Trondheim

Den 18. utgaven av Red Bull Music Academy er i år lagt til Montreal, og i anledning begivenheten har RBMA gitt seg selv organisatoriske vinger (jeez) og sauset sammen to gode kvelder i løpet av en helg: Stones Throw Records-DJ og audioingeniør James Pants live og i samtale med Nabovarsel- og Årets navn i Bergen 2011-vinner (og årets ildsjel 2015-nominerte) Emilio Sanhueza. Ganger to! Vi anbefalte dette i den nyeste papirutgaven av NATT&DAG (på gata nå!) og sakser og limer det like så godt inn på internett også. Først ut er  dette opplegget på Østre. Session/samtale: 17.00 – 19.00 James Pants Emilio Sanhueza Fri aldersgrense […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.