Yeasayer og Animal Collective er tilbake med fin musikk og fucka videoer

Mens Bowie slapp nye musikkvideoer og døde, har både Yeasayer og Animal Collective gjenoppstått med hver sin. Uten sammenligning forøvrig. Men fucka skal det være. Yeasayer, som ikke har gitt ut noe siden siden «Fragrant World» fra 2012, er nå tilbake med singelen «I Am Chemistry». I videoen følger vi forvrengte menneskeanimasjoner som dør og løper, det danses til synthsoloer og det er seremoni oppe i tårnet akkompagnert av barnekor. Fargerike soppvekster er selvfølgelig også med. Animal Collectives video til «FloriDada» åpner med det som etter å ha sett den fremstår som en meget betimelig epilepsi-disclaimer. Puh! Vi roer ned […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X