Yeasayer og Animal Collective er tilbake med fin musikk og fucka videoer

Mens Bowie slapp nye musikkvideoer og døde, har både Yeasayer og Animal Collective gjenoppstått med hver sin. Uten sammenligning forøvrig. Men fucka skal det være. Yeasayer, som ikke har gitt ut noe siden siden «Fragrant World» fra 2012, er nå tilbake med singelen «I Am Chemistry». I videoen følger vi forvrengte menneskeanimasjoner som dør og løper, det danses til synthsoloer og det er seremoni oppe i tårnet akkompagnert av barnekor. Fargerike soppvekster er selvfølgelig også med. Animal Collectives video til «FloriDada» åpner med det som etter å ha sett den fremstår som en meget betimelig epilepsi-disclaimer. Puh! Vi roer ned […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.