ILLUSTRASJONSBILDE: På dette området KAN vår kommende film- og TV-redaktør være behjelpelig. Om hen vil.

Frist 24. januar: Vil du bli NATT&DAGs nye film- og TV-redaktør?

NATT&DAG søker en person som kan fungere både som redaktør og journalist, og som ønsker å lage ny og spennende journalistikk om film- og TV. Jobben går ut på å lage og redigere stoff, og kommunisere med nye og nåværende freelancere på området. Vi søker en med kunnskap om det som rører seg i norsk og internasjonal film og TV, og som har gode ideer til hvordan NATT&DAG skal dekke det fremover, enten det er med skrift, tale, bilder eller video. NATT&DAG kan ikke tilby konkurransedyktig lønn eller tannlegeforsikring, men vi kan tilby stor frihet, spennende arbeidsoppgaver, bolle & quiz […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X