Videopremiere: Ivan Ave sykler uten hender på styret

Telemarksguten Ivan Ave slipper første singel fra sitt kommende debutalbum Helping Hands, og som seg hør og bør akkompagneres slippet av bevegende bilder. I tråd med Aves nittitallsdaterte musikalske uttrykk, er videoen til «The Circle» tilsynelatende skutt på VHS og dokumenterer hvordan Ave perfeksjonerer den mest nittiallske øvelsen av dem alle: sykle uten hender på styret. –  «The Circle» er på mange måter en låt som representerer tverrsnittet av skiva. Den er dels jazzy, dels soul og dels nittitalls hiphop. Tekstmessig handler den om sirkulære forhold i livet mitt, som hvordan en romantisk relasjon utvikler seg, hvordan rapgamet forandrer seg og hvordan […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.