Videopremiere: Ivan Ave sykler uten hender på styret

Telemarksguten Ivan Ave slipper første singel fra sitt kommende debutalbum Helping Hands, og som seg hør og bør akkompagneres slippet av bevegende bilder. I tråd med Aves nittitallsdaterte musikalske uttrykk, er videoen til «The Circle» tilsynelatende skutt på VHS og dokumenterer hvordan Ave perfeksjonerer den mest nittiallske øvelsen av dem alle: sykle uten hender på styret. –  «The Circle» er på mange måter en låt som representerer tverrsnittet av skiva. Den er dels jazzy, dels soul og dels nittitalls hiphop. Tekstmessig handler den om sirkulære forhold i livet mitt, som hvordan en romantisk relasjon utvikler seg, hvordan rapgamet forandrer seg og hvordan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X