Videopremiere: Ivan Ave sykler uten hender på styret

Og DJ Kimichi vandrer hvileløst rundt i sirkler.

b
a

Telemarksguten Ivan Ave slipper første singel fra sitt kommende debutalbum Helping Hands, og som seg hør og bør akkompagneres slippet av bevegende bilder. I tråd med Aves nittitallsdaterte musikalske uttrykk, er videoen til «The Circle» tilsynelatende skutt på VHS og dokumenterer hvordan Ave perfeksjonerer den mest nittiallske øvelsen av dem alle: sykle uten hender på styret.

–  «The Circle» er på mange måter en låt som representerer tverrsnittet av skiva. Den er dels jazzy, dels soul og dels nittitalls hiphop. Tekstmessig handler den om sirkulære forhold i livet mitt, som hvordan en romantisk relasjon utvikler seg, hvordan rapgamet forandrer seg og hvordan årstidene både ødelegger og redder oss, sier Ivan Ave.

Videoen er regissert av Mohamed Chakiri og klippet av videokunstneren OldNeon fra Virginia. Sjekk ut videoen her:

Synes du musikkvideoen er for lang? Slapp av! Her er videoens absolutte høydepunkt destillert i én gif:

via GIPHY

Helping Hands slippes 12. februar.