Tegneserieskaperen Carlos Gonzalez: Poesi eller kuriosa?

Første gang jeg ble oppmerksom på tegneserieskaperen Carlos Gonzalez var da Gabe Fowler på Desert Island Comics i Brooklyn for noen år tilbake rakte meg et nummer av føljetongen Slime Freak, og med et megetsigende blikk forklarte meg at grunnen til at jeg aldri hadde hørt om opphavsmannen var at han var «willfully obscure». Og obskur er ordet: Distribusjonen av de tretten utgavene av Slime Freak har vært så beskjeden og tilfeldig at det er tvilsomt om det i det hele tatt finnes noen der ute som er i besittelse av en komplett samling, og inntil i fjor var det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X