Splitter ny video fra Hester V75!

Er 2016 året hvor anemiske rapkollektiv fra Bergen endelig skal bli tretten på dusinet? Er det i det hele tatt mulig å bo i Bergen uten å være med i rapkollektiv? Enn så lenge er det heldigvis (?) ikke nødvendig å erklære bøttehatter som rapper for døde og begravede. Hester V75 – det siste tilskuddet på heat- og thug-rap-scenen i Bergen, angivelig et miljø i rivende utvikling – er en gjeng med såpass begavede musikere at vi lar tvilen komme dem til gode. 

Det er imidlertid ikke første gang gjengen har imponert oss, Hester V75 er nemlig nominert til prisen for Årets Beste Live under Bergensprisen. 

Den syvhodede hattifnatt-utgaven av Lars Vaular er nå brennaktuell med både musikkvideo og singel, i godt selskap med Onge $ushimane. Her er videopremieren «Playaz».

 

X