Låtpremiere: Verdensrommet om å gjøre dumme ting

Verdensrommet er tilbake, og innvier den kommende EP-en med en ny låt om å bedrive selvskading i form av å ta dumme avgjørelser. Kjedelige greier, altså. Men har vi ikke alle vært der? Uansett: Til tross for «Gi Meg Alt»s negative lynne, er det ingen grunn til å tro at den får deg til å stryke med av tårer: Det er snarere et gledens skrangleorkester full av kosmisk pop og fuzzpedaler, og «Gi Meg Alt» bærer lovende bud om en ditto lovende EP.

– «Gi meg alt» er en aggressiv og energisk, men tilsynelatende positiv låt, i hvert fall rent musikalsk sett. Den handler om det paradoksale ved å la negative, foraktende følelser og tanker drive deg mot valg du vanligvis ikke ville tatt. I en sånn tilstand vil det være naturlig å klandre alle utenom deg selv, og gjerne for de feilene du begår mens du handler og samtidig er preget av negative og sterke følelser, sier Andreas Høvset.

Det er Andreas Høvset, Vetle Junker, Martin Gowland, Tom Crozier, Jarand Groven og Lars Berntsen som utgjør Verdensrommet (he he).

Verdensrommet kommer med en ny EP i slutten av februar på Nabovarsel.

X