Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Bjørnar Moxnes

Les hvorfor Bjørnar Moxnes er nominert her! [6] Gratulerer med nominasjonen til Årets stemme! – Tusen takk! [6] Du har jo vært mye i vinden i det siste, og med dommen i tingretten føyer du deg inn i en stolt tradisjon av varslere: Dr. Stockmann, Vanunu, Snowden – og nå deg? – En ubrutt rekke, ja, det er akkurat sånn jeg ser på det selv. Men dere glemte kanskje Nelson Mandela? Han var jo en slags varsler om apartheidregimet? [1] Du vil gjerne være i hans selskap, det er jo forståelig. – I all beskjedenhet. [1] Men spørsmålet er jo: Tok […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X