NTB tar ingen selvkritikk etter Erdogans UTROLIGE bragd

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan skal ha reddet en (navngitt og tydelig avbildet) mann fra å ta selvmord, da bilkortesjen hans var på vei over den ikoniske Bosporos-broen i Istanbul i går, ifølge NTB og en rekke andre nyhetskilder. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men skal vi tro TV 2s opprinnelige gjengivelse av NTB-saken, er Erdogans talegaver så gode at mannen ikke bare ble overtalt til å oppgi sin umiddelbare selvmordsplan, men forlot stedet i så god stand at det nå var uproblematisk å identifisere ham med fullt navn og bilde. Mannen var tydelig gjenkjennelig på flere bilder […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.