NTB tar ingen selvkritikk etter Erdogans UTROLIGE bragd

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan skal ha reddet en (navngitt og tydelig avbildet) mann fra å ta selvmord, da bilkortesjen hans var på vei over den ikoniske Bosporos-broen i Istanbul i går, ifølge NTB og en rekke andre nyhetskilder. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men skal vi tro TV 2s opprinnelige gjengivelse av NTB-saken, er Erdogans talegaver så gode at mannen ikke bare ble overtalt til å oppgi sin umiddelbare selvmordsplan, men forlot stedet i så god stand at det nå var uproblematisk å identifisere ham med fullt navn og bilde. Mannen var tydelig gjenkjennelig på flere bilder […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X